torstai 3. huhtikuuta 2014

tumblr thinspoa


Oon jaksanut treenata nyt jo kolmena päivänä tällä viikolla, pitää vaan koittaa pitää tahtia yllä niin sitten aloittaminen ei tunnu taas niin vaikealta.



















2 kommenttia:

  1. Luulis sun jo kerran anoreksiaa sairastaneena ymmärtävän ettei tällästen ''thinspokuvien'' jakaminen ja ihannointi julkisesti oo kovin järkevää. Jo pelkkä thinspo saa mun aivot kiehumaan...Jokainen tietenkin tekee mitä haluaa omassa blogissaan, mut usein vaan herää ajatus, itse siis jo parantuneena, siitä et miten joku voi vaan ihannoida sitä sairautta ja kylmyyttä, ja samalla vielä ihannoida julkisesti tälläisiä kuvia. Varsinkin kun tietää miten vakava ja petollinen sairaus syömishäiriö on. Tällasia kuvia löytää tietenkin joka puolelta, mutta miettisin tosiaan useampaan kertaan ennen kun itse lähtisin hehkuttamaan ja ihannoimaan yleisesti tällaisia.

    Itse oon siis seuraillut sua jo reilun vuoden ja siinä ajassa noussut pohjalta ja löytänyt elämän. On siis luultavasti mun aika poistua lukijoiden keskuudesta, vaikkakin toivoisin sulle vain kaikkea hyvää ja että voisit vielä joku kaunis päivä lopettaa laihuuden ihannoinin ja alkaa oikeasti nauttia elämästä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep sun aika on selvästikin tullut :D
      en jaksa edes vastata koska itsekin sanoit sen juuri, eli jokainen kirjoittaa blogiinsa mitä itse haluaa.

      Poista