torstai 6. maaliskuuta 2014

Keskiviikko

En ehtinytkään tänään tekemään ihan niitä juttuja kuin suunnittelin. Olin ihan hirveän väsynyt kun pääsin töistä...
Tänään olen syönyt liikaa tai ainakin siltä tuntuu... Pari leipää, banaani, rahkaa ja 400g kuivattuja hedelmiä.... 
Olo on kuin täytetyllä kalkkunalla! 




16 kommenttia:

  1. olet niin kaunis ♥ .

    VastaaPoista
  2. Ei nyt ehkä liity millään tavalla tähän, mutta siistiä kun sun sisko on siinä Au pairit ohjelmassa. Se on tosi hyvä ja sun sisko on kyllä ehdottomasti paras.
    Saanks muuten kysyä kuinka pitkä olet? :) Oot niin nätti ja hoikka! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oona on varmasti yli 164cm ainakin!:) ja iih hyvä palaute ton ohjelman tiimoilta on jotain niin parasta! X

      Poista
    2. Hilla on huikea ! Oon 171 tai 172 x)

      Poista
  3. Teet ittes ihan naurunalaseks tällä blogilla, mua aivan säälittää toi sun terveydellä leikkiminen. Tajuatko, että sun kroppa menee tai toden. on jo säästöliekillä, eli aineenvaihdunta hidastuu merkittävästi, ja laihtuminen tyssää kuin seinään kun keho ei saa tarpeeksi energiaa ja tämän takia varastoi kaiken mahdollisen kroppaasi? Sun kroppa pitää kiinni kaikesta jäljellä olevasta rasvasta ja käyttää ravinnokseen esim. Lihaksia. Tajuatko että sun perhekkin kärsii tosta sun pelleilystä? Ymmärrätkö millaisia seurauksia tuollaisella käytöksellä on, et välttämättä tule saamaan lapsia koskaan ja sairastut osteoporoosiin kolmekymppisenä? Olen huolissani

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvostan huolenpitoasi. Alapuolelle siskoni ja ystäväni ovatkin vastanneet kysymykseesi.

      Poista
  4. Tietääkö sun perhe syömishäiriöstäsi? Miksi he eivät hanki sinulle apua vaan antavat sinun jatkaa itsesi pois kuihduttamista? Onko sulla edes hoitokontakteja? :( olet kaunis tyttö, älä kuihduta itseäsi ihan kamalaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on ollut hoitokontakti jo kaksi vuotta.

      Poista
  5. Perhe tietää Oonan tilanteen suurinpiirtein. Ja Oona kokeneena sairaana tietää mitä tehdä ettei keho jää pelkälle "säästöliekille"( taitaa olla sana painonvartioista tuttu :D?) Eihän se mukavaa ole, mutta eipä syöpääkään blogi kommenteilla paranneta. Kiitos kuitenkin yrityksestä anonyymit. :)

    VastaaPoista
  6. Sit anonyymit hoi voitte miettiä mitä tänne kirjottelette. Oona tuskin pitää blogia sen takia että haluaa terveysvalistusta teiltä. Te ette häntä tunne, joten tuskin olette hirveen huolissaankaan. Oona varmasti tietää laihtumisesta ja "säästöliekeistä" yms enemmän kun te tollot yhteensä tuutte ikinä tietämään. Hänellä on kyllä hyvä tukiverkosto joka hänestä huolehtii. Ja niinku Hilla sano, muistakaa että syömishäiriö on sairaus siinä missä syöpäkin. Jos syöpäpotilas haluaa pitää blogia, josta on hänen psyykkeelleen apua, ette te varmasti sinnekkään mene kommentoimaan saarnojanne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikuttaa siltä että ikään kuin tuette oonaa hänen laihtumisessaan.... Mitä huolenpitoa se on?

      Poista
    2. Minusta sinä/te ette ole pikeita ihmisiä arvostelemaan meidän huolenpitoamme. Kaikella kunnioituksella, te ette tiedä tämän blogin perusteella puoliakaan oonan elämästä tai mitä hän tarvitsee. Ja ymmärrätte varmasti, että vain koska te tulette tänne kertomaan hänelle faktoja, ei häntä "paranna". Kehottaisin siis, että jos blogi ei teitä miellytä, niin siirrytte lukemaan esimerkiksi fitness-blogeja. Mietin vain, että mitenköhän alunperin olette tänne eksyneet. :) kommentoin tänne siksi, että te huolestuneet tiedätte että kyllä, oonan läheiset ovat tietoisia missä mennään, joten jättäkää se huolehtiminen meille, joilla on vähän paremmat resurssit siihen! Kiitos :)

      Poista
  7. miksi hilla vastailee sun blogin kommentteihin? :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm ehkäpä siksi että osa kommenteista oli osoitettu hänelle tai koskee häntä :)?

      Poista
  8. Koska luen tätä blogia höpsö!:) ja koska tääl mainittiin minut kommenteissa! Kysymys kuuluu miksi SINÄ kommentoit tänne? +en tiennyt ettei siskot saa lukea toistensa blogeja kommentoida niihin! Anna anteeksi tämä kommentointini! En tiennyt sen häiritsevän sinua!!! OMGOMGOMG koita selvitä. :) Aurinkoista kevätpäivää kaikille blogin lukijoille!

    VastaaPoista