tiistai 18. marraskuuta 2014

Muutoksia



Olen jo jonkin tovin miettinyt uuden blogin perustamista, uutta alkua tälle kaikelle. 
Blogia joka ei perustu mun syömishäiriölle, vaan kertoo ihan vain elämän iloista ja suruista.
Yritin myös ehdottaa poikaystävälleni että alkaisimme pitämään yhteistä blogia, (XD) hän ilmoitti ettei osaa kirjottaa joten siitä ei sitten enää puhuttu.

Elämässäni on muuttunut niin paljon kolmen kuukauden aikana, siskoni muutti pois ja pitkän aikaa se tuntui kamalalta, vaikka me ei todellakaan tehty joka päivä jotain yhdessä niin vaikka olimme hiljaa kaksin kotona oli se silti mukavampaa kaksin kuin yksin, silloin tiesi aina että se toinen on siinä.
Aloitin koulun, en todellakaan ajatellut että aloittaisin, viihdyn siellä ja opin koko ajan kamalasti kaikkea. Olen siellä saanut tutustua ihaniin ihmisiin ja olen selkeästi iloisempi kun on jotain uutta elämässä. (ja loistan koulussa kaikessa mikää liittyy ruuan sisältöihin, hiilareihin, kaloreihin, rasvaan jne... itseoppinut aikanaan ja ne ei varmaan koskaan lähde pois päästä) 
Ja yksi elämäni suurimmista muutoksista on vielä edessä, muutamme poikasytäväni kanssa yhteen joulukuun ensimmäinen päivä. Sinäänsä se ei ole muutos koska en edes muista koska olisimme viimeksi nukkuneet eri katon alla mutta ajatuksena se on samaan aikaan ihana ja tosi pelottava, se on kuitenkin suurempi sitoutuminen toiseen.

Jään miettimään uuden blogin aloittamista, koska en haluaisi luopua tästä kirjoittamisesta. Jotenkin vain tämä blogi tuntuu vanhalta minältäni ja en edes tahdo enää olla se sama ihminen joka on tähän kirjoittamisen aloittanut.

Öitä <3


5 kommenttia:

  1. Älä vaan lopeta kirjoittamista! Osaat kirjoittaa niin hyvin ja saat arkisistakin asioista mielenkiintoista luettavaa:) Olisi kyllä mukavaa lukea sun tekstejä jatkossakin, että jos uuden blogin päätät perustaa ni vinkkaathan siitä tännekin:)
    Nimim. Jo pitkään blogiasi seurannut:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ehdottomasti laitan tänne sitten infoa :) kiva kuulla että on seuraajia jotka ovat ollee mukana jo pitkään :)

      Poista
  2. Kiinnostais kyllä kovasti! :)

    VastaaPoista
  3. Kiinnostaa uusi blogi! :) Toivottavasti pääset irti syömishäiriöistä, oot nätti tyttö ja on surullista että oot tuhlannut sun elämää siihen :( varmasti poikaystäväsikin toivoo että olet terve ja se on edellytys sille että suhteenne toimii

    VastaaPoista
  4. Moikka Oona!

    Mä jotenki randomisti löysin sun blogin ja innostuin selaa alusta loppuun! Ensinnäkin mun mielest oot tosi kaunis, sulla on ihana vartalo ja hiukset! Haluisin ite samanlaiset kropan, kiinteen ja laihan :) Sulla näkyy ihanasti vatsalihakset kun oot treenannu ja oot hoikka. Oon ite n. 10 cm lyhyempi ja painan suunnillee saman verran ku sä...

    Ite oon treenannu lihaksii, mut aerobiset jättäny vähä vähemmälle. Kesällä jotenki kyllästyin salil käymiseen ja aloin kokeilee 5:2 diettii ja sairaaladiettii. Noh itsekurini on niin paska, joten kumpikaan näistä ei pitäny. Rakastin kuitenki sitä tunnetta ja ulkonäköö ku aamul herää eikä oo yhtää turvonnu olo ja näyttää hoikalta kun kattoo pelistä ah<3 tuli mieleen kun säki sanoit jossai kirjotuksessa ettet tiiä vihaatko vai rakastatko sun oloo..

    Nyt taas heräsin pari päivää sit kun kävin vaa'alla.. oon lihonu ja haluisin taas olla laiha tai siis siinä 47-49 kg niinku joskus ennen kesää... niinku blogis nimikin jo kertoo että "nothing feels as good as thin feels"..

    Oon vaa ite itteni pahin viholline, tykkään herkuista ja syömisestä.. mut sit taas ku syön jotai hyvää niin mulla on iha hirvee morkkis.. nytki poden viikko sit ahmimistani herkuista morkkista... sick I know

    Haluisin siispä sulta kysyä miten saat pidettyä itsekurin? Entä mikä sua motivoi olee syömättä? tai syömään vähän? En tiiä miks mul on iha hirvee morkkis joka kerta ku syön jotai herkkui, haluisin olla ajattelemat sitä, mut en tiiä mite voisin?

    Kuulostaa varmaa vähä oudolt ku tuun tällee randomisti kyselee :D Toivottavasti jaksat vastaa

    Kiva blogi muuten aion varmastikki jatkaa seuraamista! :))

    VastaaPoista