sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Turkki



Otin ystäväni kanssa äkkilähdön turkkiin. Olin suunnitellut lähteväni siskoni kanssa heti kun hän saa vapaata mutta kesäloma alkoi viime maanantaina ja täällä Turussa satoi räntää...
Valitin ystävälleni ja hän ehdottiertä varaisimme matkan, no siinä meni 12 tuntia ja olimme lentokentällä :) 
Matka oli huippu mutta lihosin...
Kävin maanantaina enne matkaa vaa'alla ja paino oli 57,5 eli olin laihtunut n. 2, 5kg  jo mutta tällä hetkellä juhannuksen jälkeen olen saanut kaiken takaisin. Mutta koska ne lähtivät nopeasti aion pudottaa ne heti pois. Hyi.

Tarvitsin todella matkaa koska tein ison päätöksen ja päätin erota entisestä poikaystävästäni, jonka kanssa elämä on tässä junnannut 2,5 vuotta. Se oli vaikeaa mutta uskon että nyt pystyn keskittymään itseeni, ystäviini ja täydellisen vartalon tavoitteluun.... 

Laitan muutaman kuvan matkalta ja tältä ajalta kun en ole bloggaillut. Nyt pitäisi olla aikaa päivittää laihdutus tilanteetkin kun juhannuskin on ohi ja loppu loman vietän Turussa. 







Loppulomasta alko vehnä turvotus ja alkoholi jo näkymään aika pahasti...












12 kommenttia:

  1. ihana sinä ja ihania kuvia! kaunotar <3

    VastaaPoista
  2. lomasta pitääkin nauttia!

    Sähän oot laihtunu nyt jo ihan törkeen paljon!!:O
    Eiks se sun lähtöpaino ollu sillo toukokuun puolesvälissä jotai 63, vai paljo se oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo toukokuun alussa oli suunnillee se 63 mut nyt oon taas 60matkan jälkeen... Nyt vaa takas samaan ja alemmas !!!

      Poista
  3. miten oot onnistunut laihtuu noin nopeasti:O ja oot niin nätti♥ Erositteko anoreksian takia vai muista syisistä:-s tsemppiä!! ja hyvää lomaa:-)

    VastaaPoista
  4. Sul on iha tositosi hyvännäköne kroppa! Voiku tajuisit sen.. Tiiän et sua ei varmaa kiinnosta jos joku anonyymi kirjottaa sul netis tälläst mut hei oikeest sul on iha mun unelmakroppa! Mun siskol on anoreksia nii ehkä sen takii en kestä kattoo ku joku kärsii anoreksiast vaan yritän saada sua tajuu et sä vaan hukkaat sun elämän ku annat anoreksian määrätä ! Joo tiiän sul on ollu anoreksia jo pidemmä aikaa ja kun mulla ei sen enempää kokemusta aiheesta ole kuin läheisen sairaus nii ehkä pitäis vaa olla hiljaa mut en aio olla! Anoreksia vie ilon sun elämäst ja hei.. siihen kuollaa!! Mua ärsyttää ku ihmiset ajattelee et ne on "huonoi" anorektikoi jos ne syö ja yrittää parantua tms. "hyvä" anorektikkohan on kuollu. Tä on aika törkeesti sanottu mut mieti minkälaist tuskaa sä tuotat sun läheisil. Mä en pystyny enää keskittyy mihinkää, en pystyny nukkuu ilma lääkkeit ja itkin kokoajan ku pelkäsin et mun sisko tappaa ittensä joko tohon tautiin sit lopulta tai sit tekee itsemurhan ku pää ei kestä. Munki elämä meni iha sekasi. Tiiän et nä on aika kulunei juttui ja ite tiiät nää mut yritä ajatella järkevästi. Haluuks sä olla onnellinen? Ei ne asiat vaakaa tuijottamalla parane. Oo kiltti yritä ees -se on sen arvosta!

    p.s. mun sisko on jo aika paljo parempaa päin (yheksä kuukaut siit ku se alko paranee, pystyy elää jo suht normaalisti) ja se sano mul täs pari päivää sit et se on taas pitkäst aikaa onnelline :)

    VastaaPoista
  5. Siulla on ihana kroppa! Mie tappaisin noista reisistä ja tosta mahasta! Ja toi sun nauru kuva tossa on iha huikee! Hahah ihme lässytystä multa mut ihan totta, oot upee mimmi :) jaksamisii sulle! Ite täällä kärvistelen oksentelun/ahmimisen ja puoli paastojen kanssa.. Tahon ja aion ottaa itteeni niskasta kiinni ja laihtua..sillasta vaan et hei miten siun tää/edellinen blogi on vaikuttanu sun tilanteeseen? Ihan uteliaisuudesta ku ite meinasen blogia alkaa kirjottaan..anonyyminä kyllä.

    Hihii tsemiä, gorgeus, u go girl xx!!

    -Ellie

    VastaaPoista
  6. Oona oot oikeesti ihana (:! Mut kurja toi ero, nyt vaa paljon voimia ja tsemppiä sinne :3!

    VastaaPoista